Flaggstången

Vikingmast flaggstång är tillverkad av glasfiber armerad polyester. Vi samarbetar sedan många år tillbaka med de största och mest kunniga råvaruleverantörerna för att få den bästa produkten.

Svensk flagga och flaggstång framför ett husVikingmast flaggstång är tillverkad av glasfiber-armerad polyester. Vid vår produktion har vi kontroll på processen med tydliga manualer för att tillverka flaggstänger som  motsvarar Svenska Provningsanstaltens normer. Tester genomförs sedan efter ett noga förberett schema. Flaggstången ska tåla en vindstyrka på minst 45ms.

 

 

 

 

 

GarantEn flaggstång ska hålla för flera generationers flaggning. Därför har vi inga problem att lämna 15 års garanti.

Ytan på vår flaggstång är av en väl beprövad gelcoat som håller stången underhållsfri i många år. Våra flaggstångs fästen är galvaniserade och även dom testade efter SPs normer. 

 

Olika landsflaggor på flaggstängerI vår produktion kan vi tillverka såväl flaggstänger för u-balksfåsten (gamla fäste för trästänger) som flaggstänger i olika färger. Eftersom vi tillverkar själva och marknadsför flaggstänger från vårt centrallager i Vetlanda känner vi att vi kan förse våra kunder med mycket små ledtider. Vi levererar er flaggstång med eget fordon från Vikingmast och lägger den på av er anvisad plats.

Vi kan även leverera svenska flaggor och vimplar eller om ni så önskar andra nationaliteters flaggor . Eller varför inte en landskapsflagga?

Vi vet att när ni monterat en flaggstång från Vikingmast har ni den bästa produkten som finns att köpa!